Hva er vår betaling?

Alle våre regnskapstjenester betales etter antall posteringer, og ikke etter medgått tid. Du behøver derfor ikke bekymre deg om vi bruker 5, 10 eller 15 timer på regnskapsføringen. Ved at vi tar oss betalt etter antall posteringer, har du god oversikt over de løpende regnskapsutgifter. Et regnskap med 1000 posteringer pr. år koster fra kr 2.100 pr. mnd. Et regnskap på 3000 posteringer koster fra kr 5.700 pr. mnd.

Mob. 400 50 005, sentralbord: 400 81 889, e-post: post@heno.no

Selskapsetablering

Straks vi har bestemt hvilket selskapsform som passer deres behov best, starter vi med å registrere ditt selskap med en rask og komplett leveranse uten skjulte kostnader. Vi produserer og klargjør alle stiftelsesdokumenter og vedtekter. Alt du trenger å gjøre selv er å signere, åpne bankkonto og innbetale kapital. Vi er et autorisert regnskapskontor som kan bistå deg med hele eller deler av regnskapet, også for deg som ikke kommer til å ha aktivitet den første tiden.

Mer info

Regnskap m/årsoppgjør

Heno setter klientene sine først. Med oss som samarbeidspartner for årsoppgjør sikrer du deg adgang til solid kompetanse innen regnskap. Lar du oss utarbeide årsoppgjør for din bedrift kan vi hjelpe deg med å realisere det fulle potensialet i dette effektive redskapet, som gir deg ikke bare oversikt over regnskapsårets økonomiske bevegelser, som også er et viktig strategisk redskap i forhold til fremtidig forretningsutvikling.

Ta kontakt

Lønnskjøring

Heno utfører pålitelig lønnskjøring som en veletablert regnskapsfører i Oslo. Dersom du overlater lønnskjøring til oss sikrer du deg pålitelig og effektiv håndtering av lønn til dine medarbeidere og ansatte, samtidig som du frigjør viktige ressurser som kan benyttes til bedriftens kjerneaktiviteter og forretningsutvikling. Vi er alltid oppdatert på gjeldende lover og regler.

Les mer

La oss starte
Vi er her for å hjelpe